Sista inlägget innan jag åker

Tjenare! Detta blir sista inlägget innan jag åker, kommer sakna alla. Men kommer hem på Söndag och själv klart nås jag på mobilen:P
Vad ska detta handla om då?! Gissa?! :P
 Jag älskar den bilden. Jag skrev texten:)
Juste idag var jag med Yaya som har kommit hem! Äntligen! Vi var i centrum. Inne på Coop såg jag en Loreal reklam. Och gissa vem som var modellen för reklamen?! Patrick Dempsey! Jag bah: OMG! Jag älskar honom och såklart tog jag kort:P Jag älskar honom. Och henne!
Dom borde vara ihop i verkligheten men det är dom inte. Så synd asså.
Men vi ses snart och då ska jag berätta allt jag gjort och allt jag gjort:p
Och självklart ska jag ladda upp massa nya bilder  på Greys Anatomy.
Puss och kram skumbanan!
Och Jennie om du läser detta måste du kommentera och självbklart alla andra åxå. Men spec du Jennie<3

Ska jag sluta blogga???

Jag vet inte.... Ingen annan bloggar ju! Tkr ni att jag  ska sluta, det är ju ingen annan som bloggar. Och jag bloggar ju bara om Greys Anatomy :S
Menmen.
Idag var jag i Kungens kurva med Mathilda, Rebecca och Amanda. Jag köpte ett par shorts, godis, present till Adam och Mathilda. Och jag köpte åxå en överraskning.
Tänkte göra en dagens: Första gången:P
... Kläder: Shorts H&M, Linne GT, Kofta HM, Skor Wedins 
... Person: Adam, bror
...Saknad: Jennie OFC! Saknar dig som f'*n! Och Yaya som jag har insett kommer hem  idag:D
...Program: Greys Anatomy
...Mat: McDonalds:P



Bara jag som bloggar?!..

Jaa...
Det är bara jag som bloggar. Vad ska man skriva om idag då? Greys Anatomy? Nja... kanske inte. Det har jag ju gjort så många ggr:P
Men idag, eller imorron blir nog sista inlägget innan jag åker till Örebro för att spela fotbollsturnering. Och jag längtar, Yaya komme rju hem idag. Saknad du är asså älsklingen. Nu ska ni få lite om Greys Anatomy:

Grey's Anatomy är en flerfaldigt Emmynominerad amerikansk tv-serie som utspelar sig på sjukhuset Seattle Grace Hospital. Serien hade amerikansk premiär på kanalen ABC den 27 mars 2005 då den sändes som ersättningsserie mellan två säsonger av ABCs succéserie Desperate Housewives. Seriens namn är en ordlek på den berömda anatomiläroboken Gray's Anatomy.

Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad av Ellen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.

Seriens roller utgörs av fem AT-läkare och deras handledare, som är specialistläkare på sjukhuset. Grey's Anatomy har blivit prisad för sin otraditionella rollista, producenterna talar stolt om att de använde sig av en "blind-casting-teknik" när de tillsatte rollerna. "Blind-casting" innebär att producenterna inte, som ofta görs, på förhand bestämde en särskild ras för varje roll innan rollbesättningen, utan istället valde den skådespelare som bäst var skickad för att spela rollen. Många viktiga karaktärer i rollistan innehas afro-amerikanska aktörer (Chandra Wilson, Isaiah Washington och James Pickens Jr.), av en asiatisk-kanadensisk skådespelare (Sandra Oh) och av latinamerikanskan Sara Ramirez. Joe, bartendern i Emerald City Bar, är gay men inte av den stereotypa sorten, utan är en korpulent man med mörk röst.

Sandra Oh var nominerad till en Emmy år 2005 för bästa biroll i Grey's Anatomy, vann dock inte.

Isaiah Washington, som spelar Dr. Burke, blev kickad ur serien efter säsong 3 eftersom att han kallade T.R. Knight, som spelar George O'Malley, för "bögjävel".

AT-läkare:

ST-läkare:

Utbildade Kirurger:

Tidigare karaktärer:

Meredith  Grey + Derek Shepherd
Mark Sloan + Lexie Grey
Christina Yang + Owen Hunt
Calliope Torres + Arizona Robbins
Izzie Stevens + Alex Karev

O' Malley och Izzie dog i sista avsnittet.


Greys Anatomy!


Den var kul men nu kommer några sorgligare.....
Du kommer börja gråta... jag lovar. Jag börjar gråta... Men det är så jävla bra!
Så sorgligt.
Nu varnar jag alla tittare nu kommer ett jätte sorgligt....

Visste ni att......................

  • Jag har färgat och tonat mitt hår fler än fem ggr....
  • Jag är äldst av mina syskon...
  • Jag har kollat mina kompisars sms....
  • Äter godis typ varenda dag...
  • Är beroende av Greys Anatomy..... :P
  • Ingen av mina mor eller far- föräldrar har dött....
  • Att jag har fler än 20 ärr på kroppen....
  • Att jag har fått tre nya mobiler på 1,5 år...
  • Att jag har en båt...
  • Att jag är livrädd för fiskar och korall (tång)...

Det finns as många mer saker som ni inte vet om mig men m ni vill veta det får ni fråga....


Asså jag fattar inte................

Jag är beroende..

  • Inte alkohol
  • Inte droger
  • Inte Godis
  • Inte mat
  • Inte Gre......

Vänta nu, skrev jag Gre....... ys Anatomy. Ja, jag är beroende av Greys Anatomy. Asså jag fattar inte. Jag bara blev det, jag måste kolla på minst 5 klipp varje dag på youtube.com
Men ändå, vad ska jag göra.....?!
Asså jag tänker på det hela tiden, jag lyssnare på How to save a life av Fray. Den låten är med i Greys. Jag gråter till den. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har messat med Jennie om detta och jag berättade att jag inte klarar sommaren utan den. Och sen frågade jag om hon skulle ha med sin data till Katrineholm, hon bah: ja.
Och gissa om jag vart glad. Och sen sa hon att vi skulle kolla tillsammans. Då vart jag glad. Snart åker jagg till Örebro då kan jag ju lyssna på How to save a life, direkt efter det kan åker jag till mormor och morfar då kan jag ju kolla på deras data. Sen åker jag till Öland. Då MÅSTE mamma och pappa köppt boxen till mig annars dör jag! Allvarligt...
Sen har ju Jennie sin data i Katrineholm och då kan jag ju kolla med henne.
Hon har försökt hjälpa mig med mitt problem.
Jag: Jag gråter inte till How to save a life längre
Jennie: Men det är ju ett framsteg...........
Jag: Men åh.... ett jä*la framsteg!
När vi var i stan och kollade på båtar på midsommardan, ni vet Volvo Race med gigantiska segelbåtar?
Men aja, och då kom en kille i skinjacka och samma frisyr so Derek och då börja jag tänka på de igen....
Asså jag tänker på det hela tiden, det är så bra. Jag får aldrig nog!
Jag är besatt!
Och Jennie om du läser detta messa eller kommentera eller ring mig. Så fort du har en lösning. Det är bråttom. Men inte så att jag slutar kolla på det helt.... :S
Lite bilder:
  
Derek och Meredith

They are so cute together......<3

Together forever<3


Designen

Gjorde en ny design, va tycks ??? //Carro

Hur kan man bli beroende av en tv-serie?

Jag fattar inte... Jag är beroende!
Och gissa av vad?! Av Grey's Anatomy. Jag har till och med börjat drömma om den. Gå in på www.youtube.com och sök på Greys Anatomy season 5.
Jag har till och med börjat kolla på Blocket.se efter boxen. Jag måste ha den innan nästa vecka då jag åker bort några dagar på fotbollscup. 
Efter som att jag inte vet hur man laddar upp videoklipp så måste jag berätta omdom sorgligast delarna av avsnitten ( enligt mig ):

En 6- årig flicka dör.
Jag vet inte varför Dr. Baily är rädd för att barn dör. Att hon inte vill vara med på deras operationer. Men det kanske inte speler roll när jag berättar.
En 6- årig flicka läggs in på akuten för att hon är hjärtsjuk och hennes hjärta går inte att rädda. Mamman är död och pappan är rädd att mista sitt barn. Flickan som heter Jessica kommer snart att dö. Dr. Baily vakar över henne hela tiden. Jessica kan inte andas själv utan hon ligger i respirator. Dr. Baily går in till flickan en kväll och säger:
- Vet du vad JAG BRUKAR GÖRA NÄR MIN LILLE POJKE ÄR RÄDD?
Jessica: - Neej....
Dr. Baily tar upp flickan i famnen och sätter sig i en fotölj. Hon vaggar henne i sin famn fram och tillbaka. En annan doktor kommer in i rummet och säger:
- Jag kan byta av dig om du vill?.....
Dr. Baily: - Ja tack....
Dr. Baily reser sig upp och lägger tillbaka flickan försiktigt. Men när hon sen ska resa sig upp håller flickan kvar i henne. Hon kollar på flickan och lägger sig sedan bredvid flickan. Efter ett tag släpper flickan och Dr. Baily reser sig upp och går ut och pratar med pappan.
Dr. Baily: - Flickan kommer inte att leva. Och om jag var en liten döende flicka skulle jag vilja ah min pappa närvarande.
Pappan: - Jag är rädd... Jag klarar inte det här en gång till........

Så det var en liten del av ett sorgligt avsnitt. Men nu ska jag försöka ladda upp några videosar. Wish me luck!

Försök att......................

.......................... inte börja gråta nu!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/11BfYQXvZlQ&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/11BfYQXvZlQ&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Z5bgXvPXrZ4&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Z5bgXvPXrZ4&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> 
 
Så jävla sorgligt. Det är kanske svårt att fatta om man inte har sett hela serien. Jag vet inte när jag började kolla men jag blev snabbt förälskad in den. Och nu ska jag klara mig hela sommaren utan den. Och Izzie är död och O'mally. Jag vet inte vad jag ska göra.
Skriv en kommentar och skriv om du klarade att inte gråta. Jag klarar inte.........

Nu får det vara nog!

Jätte många jag känner är i andra länder medans vi i lilla trista PISS Sverige får sitta inne i detta kalla väder!
ORÄTTVIST!

Kan man sakna nått med skolan på sommarlovet?...........

.....................tydligen kan man det. Jag är inte den som älskar skolan men jag tycker att jag lyckas ganska bra ändå.
Det som jag saknar med skolan nu under sommarlovet är min underbara lärare Helena som ger roliga svar och kommentarer på nästan allt jag säger. Det är ju lite konstigt egentligen att kan gilla sin lärare men hon är nog den coolaste läraren jag har haft:P
Och Helena... tro inte att jag fjeskar nu.

Tjenare!

Hejhej! Sorry att jag inte har bloggat på länge men jag har varken haft ork eller tid! Menmen...
Juste måste få presentera den nya bloggaren på denna blogg... Elin Johansson:) Eftersom att ingen ändå bloggar här så kan likagjärna hon få göra det:)
Tänkte slänga in en bild på dagens drömoutfit:)


OJ, VAD SUDDIGT DET BLEV. OCH VAD KONSTIGT DET BLEV. MEN AJA!





Skolavslutning!



Tjenare!

Som ni vet så var det ju många som hade skolavslutning idag. Aa det hade i alla fall jag och det kändes jättekonstigt för att det var jättetråkigt väder. Plus det så skulle jag uppträda för hle skolan och jag var jätte skakig i mina ben. men också att min lärare skulle sluta. han ska bli nån slags rektor på en skola i trångsund. och det var faktist synd för att han var den bästa av våra ärare:( MEN NU ÄR DET SOMMAR!!!!!:):):)



GLAD SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                         ///elin J

I will always miss you<3.............................

Asså jag fattar inte. Efter så många år i HGF ska du sluta! Jag kommer inte att överleva! Men det fattar du inte. Och jag kommer att behöva slösa mina tårar i Katrineholm. Jag vet att du ville att jag skulle göra dubbelsalto då men vet inte om jag kommer klara det. Men ska göra alt för din skull.
Jag vet att jag inte har haft dig som tränare så länge men jag har alltid gillat den. Jag kan inte förklara varför på bloggen men kan berätta öga mot öga om du vill, för en vis person skulle nog få ADHD då:p Älskar dig så jävla mkt! Fatta och lämna oss inte!
I will always LOVE you<3


:)

Nu är det Carro här, det här blir mitt första inlägg, på den här bloggen iaf, kolla gärna in min andra (Http://Mansonman.blogg.se), delar den med 2 kompisar. Idag har jag varit i skolan och snart ska jag på träning, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, hejdå ♥

Dagens drömoutfit!

Här kommer dagens drömoutfit. Skulle kännas skönt att gå så på stan en ljummen sommar dag!

J'ävla piss! Jag får allvarligt damp!

Jag kommer att dö! Två anledningar:
Kom precis på att det är min? tränare Jennies sista träning innanKatrineholm:( Och att det är jätte dåligt eftersom att C typ dampar på mig hela tiden även när jag inte gör något. Och när min munjipor inte sitter vid mina ögon säger hon att jag ska sätta mig på bänken! Hon gör mig så sur!
NUmmer två: Läste precis på www.blogg.se s hmsida att det var säsongsavslutning på Greys Anathomy ikväll. Jag tror min värld går under. Hur ska jag klara mig tills det börjar igen. Det är sista avsnittet ikväll. Jag kommer dö! Kul att känna er alla!<3
Men Jennie bara så att du vet är det bara att ändra sig. Du kan ändra dig, det gör inget!
Love you! Orkar inte med Carro!


RSS 2.0