Tjenare mittbenare!

Sorry att jag inte har bloggat på länge men har bara inye haft tid. Nu kommer lite bilder på saker som jag ksulle offra min stortå för att få:p

ANDRA INLÄGGET!

Japp då var det dags för det andra inlägget.
Vet inte vad jag ska skriva. Kanske om något snyggt klädesplagg? Haha, vänta....... ska bara hitta något snyggt.
Dagens dröm outfit. Allt kommer från www.polyvore.com
Det finns as snygga kläder där, ni måste kolla!


Första inlägget:)

Japp, då var det första inlägget på denna blogg. Denna blogg är döpt efter 3 roliga ord som kommer från serien Grey's Anathomy! Ja, jag vet inte vad jag ska skriva men jag kan väl berätta vilka som ''äger'' denna blogg osv.
Vi är några tjejer som skapade denna blogg. Becca kom på namnet, och skrev även det första inlägget. Carro gjorde designen. Och Bella har inte gjort något än så länge.
Men jag kan berätta lite om min urtrista dag i skolan!
Det började med att jag hade sovmorron, till 9. Ganska skönt. Jag cycklade till skolan med Ruben. Först hade vi matte:( sen hade vi svenska. Det vra ganska kul, vi skulle vara klara med våran novell och jag hann precis klart. sen hade jag spanska och det var ganska kul för vi hade vikarie så man kunde bara slappa. Eller man skulle plugga till provet vi har imorron men det gjor´de inte jag för jag kan redan allt. Sen var det lunch, det vart kycklingsallad med dressing och bröd. Salladen var god om man bortser från kycklingen som smakade bajs. Sen hade jag engelska med Christopher Nasser. Min rätt så normala lärere: Not! Sen var det dagens näst sista lektion. Det var so, kul för vi var ute. Nutidskryss för alla som vet vad det är. Sen var det dagens sista lektion. Idrott. Det var skit kul för vi körde flaggan. En kul lek, som alla balingsnäsare vet hur den går till. Jag gjorde så att vi fick 2 poäng, bra som jag är. :)! Sen bar det av hemmåt.
Då kom jag på att jag kunde göra slash. Mums. Eftersom att jag typ höll på att brännas ihjäl trots att jag hade kavlat upp linnet. Aja; här kommer mitt recept på hemmagjord slash:
1. is bitar
2. upptinade jordgubbar
3. Godmorgon apelsinjuice
4. jordgubbssaft. Koncentrerad
5. påse att lägga is bitarna i
6. hammare för att krossa isbitarna
7. milkshake maskin som man kan mixa allt i



Hur gör man?
jo, för att få den bäste smaken måste det vara jätte varmt ute.
Först lägger du isbitarna i påsen oc hslår med hammaren på. När isbitarna är krossade häller du ner dom tillsammans med jordgubbarna. Det ska va 7 st jordgubbar inte mer! Sen mixar du lite. Sen häller du ner 1,5 dl apelsinjuice. mixar lite till och till sist häller du ner lite jordgubbssaft. desto mer du tar desto mer smak blir det!.
sen häller du upp i ett glas och lägger ner 7 till jordgubbar utan aqtt mixa. och sen dricker du upp allt. Mums!

Det var allt för mig idag!
Puss och kram skumbanan!<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0