Farväl!

Har gjort en ny blogg. www.lovegreysanatomy.blogg.se som kommer bli min nya blogg. Jag kommer alltså sluta här, men följ min andra blogg vettja. Puss och kram Rebecca

Hej!

Nu är jag tillbaka, nu ska ni få se en bild på mina små älsklingar!

Dagens outfit:


Väldigt dåligt bloggande och nya skor:

Rubriken säger väl i stort sätt allt. Det kommer bli dåligt bloggande och jag har nya skor. Jag har massor med läxor, och egentligen inte tid att blogga. Men jag ville bara säga varför jag inte kommer blogga. Och sen har jag ju nya skor, ett par lila Converse, slå de ni? Hur många är intre jätte avundsjuka?
Jag är jätte glad, har ju alltid velat ha ett par och nu har jag ett par as snygga. Nej, nu ska jag inte blogga mer efetrsom att jag ska plugga.

Men vi hörs snart, right bloggen?
Puss på er så öänge<3

BT = BLOGGTORKA

Jag har som sgat bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva, har mkt plugg. Jag hinner inte. Men jag lovar att jag ska bli bättre. Idag åkte jag, mamma och Adam till Sicklaköpcenter för att köpa skor. Köpte 2 par trosor och typ blus som och mamma delar på. Skulle köpa att par Converse, men hittade inga lila, och det känns inte som att det är någon ide att köpa vita nu när hösten snart kommer. Men jag köpte ett par skor som liknar Converse, men jag kanske ska lämna tillbaka dom. Mamma kanske ska byta dom till stl. 38, så hon kan ha dom. Jag köpte stl. 39, och dom var alldeles förstora men 38 var precis på ena foten och lagom på andra. Min högra fot är tyvärr mkt större än den andra. Jjobbigt asså. Sen när jag kom hem  kollade jag på www.blocket.se och hittade ett par vita stl. 39 för 100 kr! Fett billigt asså.
Sen hade jag match, hade match igår åxå vann med 3-0. Och idag gick det sämre. Ruben gjorde illa sig så Hanna fick ställa sig i mål. Nu ska jag plugga så vi hörs. Kolla in Yaels blogg. Hon skrev en göllig ska om mig.

Puss och kramskumbanan<3

Inne- Ute listan- I decide



Converse- Jag älskar Converse. Men tyvärr äger jag inga. Idag kanske jag ska åka och köpa ett par, men jag tror inte de. I fredags var jag och kollade men då fanns det inte i min storlek i dom höga, som var dom jag villa ha. Jag vill ha lila eller vita. Vad tkr ni?

Musik- Just nu är musik min drog. Favolåten just nu är Chasing Cars. Den är så bra, den har så bra text och jag börjar nästan gråta när jag hör den. Och dom spelar typ samma acord hela tiden på gitarren, och ändå är den så bra. Ni måsta lyssna på den. That's my drug!



Matte- Iblan fattar jag ingenting. Jag fattar verkligen ingenting. HAde matteprov i torsdags, och jag tror det gick ganska bra. Men när jag tror att det går bra, går det piss. Och när läraren säger om det är nått man undrar över kan hon ta det för hea klassen. Det blir pinsamt tkr jag. N¨gon som tkr som jag?

Hår- Mitt hår står åt alla håll och kanter när jag vaknar, det blir lockigt när ajg har duschat. Jag känner en som har spiktrakt hår. Inte ens när hon har duschat får hon djävulslockar eller liknande. Och jag är så avundsjuk så jag kan inte förklara.
Det är så orätvisst. Hon har spikrakt hår 24/7. Orätvisst eller vad?!

Hejsan!

Idag har jag spelat en fotbollsmatch, det gick jätte bra. Vi vann med 3-0:)
Sen gick jag, Majja, Yael, Bata och Wilma på bio. Gissa vad jag köpte som snacks? En barnmatsburk. Så gott. Banan och Mango vart det denna gång, ska nog köra på det nästa gång åxå. Ni vill ju så klart veta vilken film vi såg.....
Vi såg..............................................
The ugly truth. Det är den bästa film jag någonsin sätt på bio. Och det vra ju med Katherine Heigl åxå och det var ju därför jag ville se den. Men nu ska jag kolla lite bloggar så hörs vi imorron.

Puss och kramskumbanan<3

Godmorgon!

Hejhej. Idag gick jag upp 20 i 6, jag ställde mitt alarm på 10 över 5 men gick dessvärre inte upp då.
Så jag fick lite bråttom.
I Greys hände detta:
Mer och Christina börjjade bråka. denny kommer och går. Mark och Lexie blir typ ihop. Christina och Owen blir ihop. Det var as bra, längtar till på måndag, då börjar avsnitten jag har sett. Men jag har sett ganska mnmånga innan åxå. Men på måndag kommer det ett jätte bra. Och sen typ då börjar Izzie märka att hon är sjuk. Gud vad jag kommer gråta då!:(
Stackars mig:(
Aja nu ska jag göra mig klar. Puss och kram skumbanan<3

Dagens outfit!


Frågestund:



Frågestund tills lördagkväll<3

Dirty Dancing!

Hejhej! Igår natt, tror jag, dog Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze efter 20? månaders cancer kämpande. Gud, jag visste att ha nhade cancer men inte att har var så nära döden. JAg fattade ju att han inte skulle bli frisk. Gud, jag undrar hur många ggr jag och min kompis Rebecca inte har sett den? Hon tjatade alltid om att vi skulle se den. Och den har en så bra handling, och dom passar så bra ihop. Men inte bättre än Derek och Meredith.
Aja, idag har jag pluggat, har ju matte- prov imorron. Men fattar typ ingenting. Men jag kommer bli as- glad om jag får G. Men jag satsar ju på VG. Jag måste ju ha MVG i både matte och No, eftersom att jag ska bli kirurg. Och då är ju det ganska viktigt.
Men imorron ska jag nog gå upp tidigt, igen, och plugga. Men första ska jag ju kolla på Grey's sen ska jag plugga innan jag går till skolan. Jag har prov min 5:te lektion så jag hjinner nog plugga innan.


Men nu ska jag hoppa in i ducshen. Puss och kram skumbanan<3

Godmorgon!

Säger folk bara godmorgon för att vara artiga. Iaf säger jag godmorgon för att detta var en godmorgen. En av dom bästa. Superbra! Mega asa bra! En av  dom bästa altså, min kropp börjar vänja sig med mina morgonrutiner. I morse vaknade jag 5 och halv sov till halv 6 då jag skulle gå upp. Så jag gick upp och gjorde frukost. Sen gick jag ner och kollade på Grey's Anatomy.
Merediths halvsyster jobber på sjukhuset, hon ät AT- läkare. Och Mark håller på med henne, och Derek bah:
Lilla Sloan ska inte in i Lilla Grey. Åh gud vad jag garvade.
MArk bah: Det är stora Sloan.
Ännu kuligare:P
Fast detv ar ganska sorgligt. För Denny Izzies festman är ju död, och hon ser honom. Och så kommer en kille till sjukhuset som tror på andar. Och han säger att man brukar bränna kläder, böcker, lakan när någon har dött. För annars kommer hans ande.
Så Izzie går hem och bränner en tröja asom hon stickade till honom. Så sorgligt.
Och Izzie tror inte på att hon kan röra honom, och det kan hon ju. Så kyss dom. Sååååååååå gullgit. Och Izzie tror att hon är sjuk, vilket hon är men jag vill inte att hon ska vara de.
Här kommer en bild från dagens avsnitt:

Om ni vill se detta avsnitt, slå på Tv:n kl 11.00 på förmiddagen:O)

Tjenare!

Som alla vet är det inte så långt kvar till min födelsedag!:O)
Jag fyller som sagt år den 22 oktober, inte långt kvar asså:/ hehe...............
Men iaf, jag har redan djirt en önskelista, men mamma säger att jag inte kommer få nått annat än ett nytt rum av dom iaf. Men jag tror jaag kommer de ändå, för så säger dom alltid.
Men vill ni se min önskelista!
Om ni inte vill fortsätt inte läsa!:
1. Grey's Anatomy säsong 4, boka säsong 5! Eftersom att det släpps 11 november.
2. Private Practice säsong 1
3. Rosa bäddsoffa IKEA
4. Svart MALM- byrå
5. Lila lampa IKEA
6. Presentkort: HM
7. Presentkort: Gina Tricot
8. Presentkort: Lindex
9. Shoppingdag med mormor och morfar:=)
10. Affish på Grey's Anatomy
11. Rosa PsP=O)


Nu ska jag hoppa in i ducshen, så hörs senare.
Puss och kram skumbanan<3

Sorry!

Sorry för as dålig uppdadering, men jag har vart lite upptagen. Imorse gick jag upp halv 6 för att kolla på Greys, det var as sorgligt. Denny kom tillbaka, eller Izzie såg honom. Och Izzie stal ett hjärta åt Denny eftersom att an behövde ett nytt och det hjärta hon stal skulle en annan kille få. Och den killen som skulle få det hjärtad kom till Seattle Grace ! Jag börjad nästan gråta, det var så sorgligt.

Men nu ska ajg göra mig klar, lovar att blogga när jag kommer hem. Och juste, den här veckan kommer nog sakerna vi beställde:O)

Puss och kram skumbanan<3

Träning!

Ska iväg och träna nu, hörs sen!
Tränings outfit:
Orkar inte rotera:P

Men puss och kram skumbanan<3

Shopping avslutad!

Jupp, nu var shoppingen avslutad då. Jag och Yaya blev skjussade av hennes mamma. Och sen var vi där, hittade massa snyggt, men får inte glöma bort att jag och mamma kollade på HMs hemsida igår och klickade hem llite grejer:D
Tack mamma!
Aja, vill ni se vad jag köpte?


Puss och kram skumbanan<3

Planer för idag!

Idag skulle jag vilja åka till centrum med någon kompis och shoppa. Eller kolla. Jag måste köpa Flux, ett munskölj, och plåstertejp så jag kan måla franskmanikyr. Jag försökte göra det igår, och det gick ju sådär:P
Aja, men nu ska jag kolla lite bloggar.

Puss och kram skumbanan<3

Kate Walsh!

Nu ska det handla om Greys igen! Eller snarare en skådespelare från Greys.
Hon som spelar skurken, vilket jag såg henne som från början, Dr. Addison Montgomery- Shepherd. I slutet av säsong 1 kommer Addison och säger:
You must be the woman who sleept with my husban!

Och då kommer hon och stjäl tillbaka Derek, men Derek måste välja vem han vill vara me. han väljer Addison och får ett helvete. Men sen när Derek blir ihop med Meredith är han jätte taskig mot Addison. Jag hatade Addison från börjn mne nu älskar jag henne. Hon är så fantastisk, och alla är så taskiga mot henne. Dom tkr hon är den dumma i triangeldramat.
I säsong 3 åker hon till Los Angeles, tillbaka till sin bästa kompis. Där hon hälsar på och sen får hon ett jobb där. Och j´hon tackar ja. Hon gör en egan serie, en spin off till Greys som jag bara måste ha i födelsedagspresent. Eller innan, för jag kollade på trailern och den var as bra!
Och det är en sen som jag tkr jätte synd om henne. Hon sitter i städskrubben och gråter för nått som jag inte kommer ihåg. Och sen öppnar Meredith dörren och ser henne. Då säger hon nått och sen stänger hon dörren.
Och det är lite kul, för Addison är typ barnmorka och gynekolog eller nått. Och sen kommer hon till jobbet i klackskor, Prada- väskor, kjolar mm. Det är så kul, men även om Addison är skurken så kan jag inte slute älska henne.



Kate Walsh                                                            Addison Montgomery

Vill ha!



Puss och kram skumbanan<3

Världens sämsta bloggerska!

Jag är! Någon som håller med, igår hann jag inte och jag orkar inte rabbla upp alla ursäkter.
Idag var jag och Bata i skogen och plockade blåbär:9 Sen gick vi hem till mig och bakade med dem.
Vi gjorde paj och muffins, har tyvärr inge bilder eftersom att jag inte fick låna Mathildas kamera. Fattar lxm inte varför. Juste jag ska få  en ny header av Heddan:O) Min lilla älskling, typ den skönaste.
Juste jag ska ju göra en inne och ute lista. Så här kommer den:

Spotify- världens bästa musik program. Skulle inte kunna leva utan det. Och även om man inte har premium, jag har hittat alla låtar jag älskar och gjort en spellista som jga knarkar sönder dag ut och dag in:p
Älskar Spotify säger jag bara.

Få en bra start på dagen- På måndagar börjar jag halv 9, det är en bra start på en ny vecka. Och jag försöker gå upp halv 6 vissa mornar då jag kollar på ett inspelat avsnitt Greys som jag inte hann kolla på på kväkken. Det kallar jag en bra start på dagen.


Fylla är sent på året- Jag fyller år den 22 oktober. inte så jätte sent men ganska. Alla fyller år på sommaren, fast det är ju en nakdel för då är ju inte så många hemma men att fylla år sent suger. Då har alla fyllt år och man längtar så och inser att det är typ flera månader kvar. Det är en stor diss!

Naglar- Mina naglar suger. Mathilda har jätte fin form på sina, medans jag inte har någon form alls. Dom är avskavda och fula. Inte målade, dom går inte att fixa till! Det suger!

Det var allt från min denna gång.
Puss och kramskumbanan<3

Sent igår....

Men som sgt bättre sent än aldrig. Altså han jag inte blogga, tnaken var att jag skulla hinna det men jag gjorde inte de. Idag gick jag upp halv 6, och kollade på mitt inspelade Greys avsnitt. As bra, det var verkligen jätte kul. Callie och Erica vart ihop, Alex och Izzie vart ihop igen, och Meredith hittade mer av hennes mammas dagböcker, och efter det så slutade de:(
Och jag måste överleva tills måndag, då det fortsätter. Vet inte hur jag ska kunna sysselsätta mig tills dess.
Aja, idag har jag match, mot Tullinge som vi vann me 1-0 mot;) så ser faktiskt fram till matchen. Sen efter det ska jag nog sova, kommer typ hem kvart i tio, blir gasnnka sent, men det kommer ändå bli kul. Sen imorron ska typ jag och Bata, Yaya, Majja och kanske Elle gå ut och plocka blåbär. Det finns as mkt i Batas skog, eller inte hennes skog men skogen där hon bor.
Jag har så mkt BT(bloggtorka) så jag vet inte vad jag ska skriva.
MAn nu ska jag platta håret, så...
Puss och kramskumbanan<3

Vidiosar.....


Detta är tre underbara låtar som jag just nu knarkar sönder:P

Hare bra!<3

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

Alltså bättre sent än aldrig, går efter det nu:P Skoja:P
Aja, här kommer en dagens outfit:

Och idag hände inte så mkt i skolan. Vi hade hemkunskap, vi gjorde hamburgare och kladdkaka m tillbehör. Mums! Aja, hände inte så mkt. Sen var det träning, gick väl sådär, och det var inte så kul heller. Så nu r jag hemma, har ätit duschat, plockat lite, kollet på Greys en stund och nu sitter jag altså här. Juste Cilla sa att hon läste min blogg. Haha!
Men nu ska jag kolla lite bloggar, och kolla runt lite. KAnske gör ett inlägg imorron. Planerar att gå upp tidigt, halv 6! Bara för att kolla på mitt inspelade Greys avsnitt. Så kommer altså bli klar tidigt imorron om jag går upp och då kan jag ju blogga... hehe! Mne nu ska jag läsa lite i min bok, Nobels Testamente.
Så puss och kram skumbanan<3

Greys Anatomy!

En dramasjukhus serie full av kärlek, vänskap, hat och allt som vi människor gillar att kolla på. Eller dom som har tid att bänka sig framför tv:n, kl 21:00 på onsdagskvällar.
Jag kan inte förklara hur mkt jag älskar Greys, men jag kan försöka:
Jag älskar Greys Anatomy, vilket kanske inte är en nyhet för dom som känner mig. Men jag kan inte sluta kolla, jag skulle inte vara den jag är om det inte fanns.
Beskrivning av mina favoriter:
Meredith Grey: Jag äskar Meredith, henne kan man inte hata. Min favorit scen med henne är när hon står i salen där man tvättar händerna när man ska operera eller har opererat klart och hon säger:
I lied, I'm not out of this relationship. I'm in. I'm so in its förnedrande. So here I'm begging.
Derek: Meredith?
Meredith: Shut up! You say Meredith and I yell, remember?Okey, here its....  You're choise its simple. Her or me. I'm sure shes really great, but Derek, I love you! In a really, really big pretend to like your taste of music, let you eat the last piece of cheesecake, holda a radio over my head outside your window. Unfortenately that makes me hate you, and love you. So pick me, chose me, love me. I'll be at Joe's to night, so if you do decide to sign the paper meet me there!
Så sorgligt, det var då Addison kom och villa ta tillbaka Derek och kom på att han hade varit otrogen mot henne. Men sen berättar Derek att det var Addison som var otrogen och då klunde jag andas ut.
Och Merediths mamma har ju Alzimers, och Richard(chefen) hade en affär med Richard, hon har det så jobbigt. Och Derek dumpar henne. Och hon stoppar ner sin hand i en patient som har en bomb innuti sig. Vilket var väldigt korkat. Och hon drunknar nästan, och hennes mamma dör och hennes pappa slår henne. Jag tycker hon är stark, trots allt som händer henne stöttar hon andra. Hon bryr sig mer om andra än om sig själv.


Derek Christoper ''McDreamy'' Shepherd:
Utan han och Meredith skulle det inte bli någon Greys Anatomy.
Och jag älskar när han och Addison ska ta en drink på Joes och han säger:
She wasen't just a flirt, shes the love of my life.
Och han är ju inte så ful heller, även om han är 43 så är han ändå skit snygg. Jag menar Kendra och Bridget tycker ju Hugh är snygg fast att han typ är 80! Och hans valpögon, och varje gång han säger: Okey, han ser så kul ut då! Och man kan bara inte låta bli att älska honom, som sagt det skulle inte bli nått Greys Anatomy utan honom! Han och hans valpögon, skulle kunna stirra på dom en hel dag!


Isobel Katherine ''Izzie'' Stevens:
Bagaren och den känsliga personen i Greys. Utan henne blir det heller inget. När hon ska förklara för någon hur mycket hon älskar den, eller när hon ska stötta någon, hon gör det så bra. Och avsnittet då Denny dör, och hon ligger på badrumsgolvet i sin balklänning, jag grät så jag trodde jag skulle dö. Och när hon låg i hans säng, och Meredith, Christina och Alex och George och hon förklara hur mkt hon älskar honom. Och sen börjar hon gråta och Alex för bära bort henne!
Det är typ det bästa i hela säsong 2! Men så sorgligt för Izzie!
Och sen när hon blir helt desperat och bakar hela tiden, så kul! Och den där synska patienten säger att det som saknas och kokosnötsolja. Och i säsong 5 när hennes mamma kommer. Som kallar henne cricket, you're mmy little cricket. Gulligt. Och när hon nästaan dör, fan vad jag grät.
Men hon dör inte men George dör!
Och jag älskar Izzies personlighet. Hon vågar säga vad hon tycker precis som jag!


Jag bara älskar Greys Anatomy, kan inte fatta varför men jag bara gör de. Jag kan lxm inte förklara.
Greys Anatomy will alweys be in my heart.

 


Dagens outfit:


Idag vart det en mjukisdress, eftersom att vi ska till Sundby och orienter. Vi får sluta tidigare idag, så kommer att blogga när jag kommer hem. Och jag ska kolla på Greys som jag speler in idag på dan<3

Sååååååååååå lycklig!

Jag kan bara känna ig så lycklig!
Bilden kanske säger allt.....

jag har tre säsonger av 5. Snar5t min födelsedag, längtar.....

Dagens outfit!


Dåligt bloggande....

Sorry för jätte dålig uppdatering. Men jag har pluggat, och har då inte fått sitta vid datan.
Idag i skolan hade jag NO- prov, gick väl sådär. Men jag hoppas att jag blir godkänd i alla fall. Juste igår läste jag på kanal 5 ´s hemsida att Grey Anatomy har säsongspremiär den 30 september! Inte så långt kvar:S
Och att Desperate Housewifes har säsongspremiär den 6 oktober. Längtar, men inte lika mkt som jag gör till Greys. Och George som dog i säsong 5 ska ju ha begravning., och jag kommer gråta  som aldrig för ofc!
Men ska göra två andra inlägg, och jag tror jag ska designa om bloggen´, men vet inte hhur man gör. Men det kommer jag väl på:P
Så här kommer två bilder:
 Älskade Greys!<3

Desperate housewifes!

Hmmmmmm....

Hm..... vet inte vad detta inlägg ska handla om. Kanske ska berätta vad jag har gjort idag!
Först gick jag upp och klädde på mig, och cyklade sedan ner till Yaya. Där hämtade jag hennes teknikpapper eftersom att jag glömde mina i skolan och jag har prov på måndag. Då var klockan 9. Sen när jag kom hem började jag skriva av, men sen kom mamma och sa att hon kunde ringa till Akademibokhandeln och fråga om dom kunde kopiera, och det kunde dom. Så mamma åkte ner och kopierade dom, sen cyklade jag till bollplan. För det var ju Sörskogensdag. Anneli sa att jag skulla spela alla matcher, 2 st. Och en imorron, och jag vart ju jättte glad. Första matchen spelade vi lika, 3-3. Sen var det lopp, och mitt lår kändes ju. Så alla sprang iväg, och efter en stund kände jag av mitt lår, så jag bröt. Det vart ingen Greys Anatomy:(

Men mamma sa att jag kanske ändå kunde få den:) Har man världens bästa mamma eller?! Aja, sen spelade jag en till match och låret kändes ju, men jag körde ändå. Vi förlorade med 4-0.

Sen cyklade jag hem och nu sitter jag här. Ska visa vad jag fick av mamma imorse.



Puss och kram skumbanan<3


Föräldrar:

Har precis bråkat lite med mamma och pappa. Dom tycker att min mobilräkning är förhög. Den är uppe i 400+ kostnaden. Jag tkr det är ganska ok men det tkr inte dom. Och jag kommer inte få min månadspeng om jag inte städar. Men jag har börjat 8:an och det verkar inte dom förstå. Det blir ganska stressigt med skolan, och jag tränar 5 dagar i veckan och jag vill verkligen inte lägga ner med någon av mina aktiviteter. För om jag skulle göra det skulle jag nig bli galen...
Och Mathildas kompis Anna är hemma hos oss. Och jag skulle berätta en ssak som hände på träningen, och då sa mamma att Anna skulle prata. Visst, Anna kan prata men jag pratade faktiskt. Det var som om jag inte fanns! Lite taskigt...
Det var allt jag hade för denna gång, ska plugga lite nu. Puss och kram skumbanan<3

Gomorron!


Puss och kram skumbanan<3

Tjenare!

Känner att jag blivit mycket bättre på att blogga.
Här kommer en bild på dagens outfit:

Snygg va?! :P
Skolan var okej, var ju tidigaste dagen idag. När jag kom hem var det bara att börja plugga. Men innan det kollade jag på Greys avsnittet som jag spelade in igår. Meredith och Derek vart ihop igen=D
Sen började jag plugga, gjorde klart matte diagnosen, mamma förhörde mig på spanskan. Sen har jag ju bara teknikprovet kvar, tills på måndag. Och jag har inämning! Stressigt värre. Snart är det sörskogensdag. Och jag längtar faktiskt. Har ju en deal med pappa, behöver bara vinna svampen:S = jag måste vinna över ALLA tjejer!
Men det ska jag ju klara.
Sen har Majja ( www.majaskrypin.blogspot.com ) lovat att hon ska ladda ner Chasing cars till mobilen och sen ska hon skicka den till mig. Ska snart på fotbollsträning. Kommer hem halv 9, vet inte om jag kommer blogga då, ska ju upp halv 6 imorron för att få en bra start på min dag med att kolla på Greys.
Världens underbaraste Heddan. www.hediiin.blogg.se
kolla in hennes blogg och kommentera. Nej, nu måste jag dra. Glöm inte att kommentera min blogg alla söta!
Puss och kram skumbanan<2

Hm:


Tjenare:)

hejhej! Ska inte blogg så mkt, slänger in en dagens outfit:)
OBS. Att jag bytte om när jag kom hem:P
Så ja ghade inte det i skolan.

Puss och kram skumbanan<3

Bättre på att blogga:P

Nu har jag gjort två inlägg på mindre än en timme tror jag. Just nu är det paus, tänkte då slänga in lite bilder, bla. dagens outfit:



Det var allt för denna gång. Puss och kram skumbanan<3

Sjuk:(

Har vart lite små förkyld ett tag nu, men ingen feber eller liknande. Så idag gick jag till skolan, men efter spanskan kände jag mig sämre och gick då hem. har pluggat, och kollat på ett avsnitt av Greys som gick på tv.
Läxör:
Spanska, 10 glosor tills fredag
No- Prov 7/9 och en inlämmning samma dag
Matte- Till diagnosen tills på fredag och jag fattar ingenting:S
Hem och konsumentkunskap: Läsa sid. 57- 61
Sv: Läsa en deckare, skriva reccensoin, och skriva en memoar

Snacka om att jag har många läxor. Nu ska jag fixa lite i photoshop, kanske laddar upp bilderna sen. Juste, ska kanske börja lägga upp dagens outfit bilder. :)

Ni får nöja er så länge.
Puss och kram skumbanan<3

RSS 2.0